Vuosikokous pidettiin maanantaina 28.4.

28.04.2014

Seuramme täytti viime vuonna 60 v, jolloin hallitus pani alulle vanhojen sääntöjen uusimisen vastaamaan nykyisiä yhdistystoimintaa sääteleviä säädöksiä. Prosessi päättyi tässä vuosikokouksessa. Patentti- ja Rekisterihallitus on vahvistanut uudet säännöt ja vuosikokous hyväksyi viimeisetkin korjaukset. Keskeisiä muutoksia olivat siirtyminen yhden vuosikokouksen käytäntöön ja seuran nimen muuttuminen Nurmijärven Hevosurheiluseuraksi.

Uusi nimi voi tuntua monista oudolta mutta sana-jalostus ei enää kuvannut seuran toimintaa. Katsottiin, että urheilu-sana kuvaa nykyistä toimintaamme paremmin. Uudistuksilla haetaan myös uutta ilmettä ja aktiivisuutta seuran hieman hiipuvaan toimintaa. Tarvitsemme uusia innokkaita hevosaktiiveja toimintaamme.

Vuosikokouksessa hyväksyttiin 2013 tilinpäätös, vuosikertomus ja toiminnantarkastajien lausunto ja hallitukselle myönnettiin vastuuvapaus. Toimintasuunnitelma sekä tulo- ja menoarvio vuodelle 2015 hyväksyttiin. Hallitus esitti jäsenmaksun korottamista 15€ ja ainaisjäsenmaksun korottamista 100€. Molemmat korotuksen hyväksyttiin. Erovuorossa olleet Anne Karosvuo ja Kari Savolainen valittiin uudelleen.

Muissa asioissa käsiteltiin mm. 17.5 ajettavia paikallisraveja ja syksyllä mahdollisesti Vermossa järjestettäviä kuntaraveja. Tämän vuoden pikkujoulujen järjestäminen yhdessä Tuusula, Vihdin ja Vermon kanssa Korpilammella sai kannatusta. Seuran uuden ilmeen muuttamiseksi on suunnitteilla myös uusi logo ja netti-sivujen uudistus.

Enemmän kilpailupäiviä, vähemmän sairaspäiviä

Vuosikokouksen jälkeen kertoi liiketoiminnan johtaja ell Laura Laakso Animagi-eläinlääkäriasemaketjun toiminnasta ja palveluista hevosille.  Erityisesti tuli esille Hyvinkään hevossairaalan palvelut. Animagi-ketjun tavoitteena on siirtää toimintaa enemmän ennakoivien palvelujen tuottamiseen. Käytännössä se tarkoittaa säännöllisiä eläinlääkärin käyntejä valmennustalleilla, jolloin voidaan hoitaa nopeammin alkavat vammat.  Keskeinen tavoite on pitää urheiluhevonen mahdollisimman paljon sen käyttötarkoituksessa ja vähemmän sairastamassa tai hoitotauolla.

14.08.2019Harjoitusravien syyskausi alkaa Vermossa
10.07.2019Lahden Kunkkareihin tarvitaan talkooväkeä